AKTUALNO - jezikovna šola za najmlajše

Celjske osnovne šole ne dovolijo več izvajanja izvenšolskih dejavnosti (v organizaciji zunanjih izvajalcev) pred 16.00 uro, zato imamo za šolarje pri CoolSchool svojo učilnico. Otroci, ki obiskujejo vrtec obiskujejo tečaj v svoji enoti.

Učenje angleščine skozi igro

Pri poučevanju jezikov najmlajših smo mi zagotovo eni najbolje usposobljenih. Zavedamo se, da je za mlajše otroke zelo pomembno, da je zgodnji stik s katero koli dejavnostjo prijeten. Rezultati naših tečajev so pokazali, da je 20-letna praksa ter stalno strokovno izpopolnjevanje s področja zgodnjega usvajanja jezikov, didaktike in metodologije, naša prepoznavna kvaliteta. Zavedamo se, da je učenje jezika socialna dejavnost. Jezik je sredstvo, prek katerega otroke učimo tudi obnašanja, sodelovanja z drugimi, reševanja medsebojnih napetosti idr., in vse to prek socialno-didaktičnih iger, ki omogočajo tudi jezikovno napredovanje. Skratka, otroka opremljamo s spretnostmi in znanjem, potrebnimi za samostojno funkcioniranje.

In lahko trdimo da smo edini, ki na takšen način pristopamo k usvajanju jezika.

Glede na otežene pogoje za izvajanje tečajev na šolah, smo se kar najbolje prilagodili, da je ugodno za otroke in starše.

Torej, če želite svojemu otroku omogočiti kvalitetno jezikovno-socialno-vzgojno izobraževanje, vas vljudno vabimo v našo družbo: